Gespecialiseerd in Ricoh kantoorprinters sinds 1986
Flexibele contracten
Kopen, leasen of huren
Service in de gehele Benelux
RISO printer kopen?
120 pagina’s per minuut

Milieuvriendelijke RISO printer bij Burocenter!

Nieuw in ons assortiment: de extreem snelle RISO printers! De krachtige maar toch zuinige printers hebben hun eigenschappen te danken aan het unieke COLD FORCEJETTM inktsysteem, waardoor de RISO machines 99,99% storingsvrij zijn en de warmte uitstoot vanuit de printer wordt geminimaliseerd naar 0.

De RISO printers zijn zeer milieuvriendelijk en verbruiken extreem weinig energie in vergelijking met andere professionele printers. Niet alleen verbruiken de printers minder stroom, ook het hergebruiken en recyclen van materialen staan hoog in het vaandel bij RISO. Wilt u duurzaam ondernemen? Investeer in één van onze RISO printers! 

RISO FW-5230 bestellen?

De RISO ComColor FW-5230 is de kantooroplossing die vele toepassingen heeft. Door de zeer hoge afdruksnelheid kan de FW-5230 tot 120 pagina’s per minuut afdrukken in kleur en zwart-wit. De RISO FW-5230 is zeer gebruiksvriendelijk en is daarom zeer geliefd bij midden en kleinbedrijven (MKB). En wilt u A4 en A3 formaten afdrukken? Met de RISO FW-5230 behoort dit zeker tot de mogelijkheden. 

FW5000-open.JPG

De optionele accessoires voor de RISO printers: 

  • Enveloppen feeder voor 500 enveloppen
  • Opvanglade voor 1.000 vellen en enveloppen
  • Stapler: nieten van A4 en A3 formaat 
  • Finisher: nieten, perforeren en inbinden van drukwerk

Met de gebruiksvriendelijk kantelbare touchscreen en de herkenbare pictogrammen kunt u eenvoudig aan de slag. De RISO printer biedt diverse print functionaliteiten zoals; printopdracht vanaf uw computer versturen, via een USB-stick afdrukken of vanuit de RISO Print-S mobiele app. 

Kopen, leasen of huren voor een scherpe prijs!

Bij Burocenter kunt u niet alleen printers kopen, maar ook huren of leasen. Het  verhuren van printers, kopieerapparaten en multifunctionals is namelijk ook één van onze specialiteiten. Al sinds 1986 zorgen wij graag dat de juiste laserprinter bij u terecht komt. Heeft u vragen over een RISO printer kopen of leasen? Bezoek onze contactpagina en stel uw vraag!

Offerte aanvragen

Voor telefonisch contact:
085 782 2969