Gespecialiseerd in Ricoh kantoorprinters sinds 1986
Flexibele contracten
Kopen, leasen of huren
Service in de gehele Benelux
Kopieerapparaat kopen, huren of leasen

Kopieerapparaat kopen, huren of leasen

Bent u op zoek naar een kopieerapparaat voor op kantoor? Burocenter denkt graag met u mee. Wij maken de prijzen van onze nieuwe kopieermachines voor u inzichtelijk. Ook wanneer u op zoek bent naar een gebruikt kopieerapparaat, is Burocenter B.V. de partner die u zoekt!

Eerlijke prijzen, uitstekende kwaliteit

Al sinds 1986 zijn printers, kopieerapparaten en multifunctionals onze specialiteit. Of het nu gaat om nieuwe of gereviseerde (tweedehands) kopieermachines, wij koppelen onze ervaring graag aan uw persoonlijke situatie en wensen. Ons serviceteam staat bovendien voor u klaar om eventuele storingen binnen 8 uur te verhelpen binnen de gehele Benelux. Wij vinden het ook zeer belangrijk om transparante prijzen te hanteren voor het kopen en huren van onze kopieerapparaten. U bepaalt zelf of onze aanbieding overeenkomt met de prijs die u voor ogen heeft.

Nieuwe en gebruikte kopieermachines

Wij verplaatsen ons graag in uw situatie. Zoekt u een multifunctioneel kopieerapparaat voor op kantoor? Is uw budget geschikt voor het aanschaffen van een nieuwe machine, of past een tweedehands, gereviseerde kopieermachine beter bij uw situatie? Wij leveren zowel nieuwe als gereviseerde machines! Gebruikt of nieuw, Burocenter staat voor printers met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding!

Passende oplossing bij u op kantoor

Een goed werkende printer, kopieermachine of multifunctional is tegenwoordig niet meer weg te denken op kantoor. Burocenter verkoopt, verhuurt en leaset daarom kopieerapparaten van het vertrouwde merk Ricoh die aansluiten bij uw kantoorbehoeften. Om de juiste keuze te maken, kunt u een filter toepassen op het papierformaat van de machine, maar ook kiezen tussen zwart-wit machines of kleurenmachines. Daarnaast kunt u uw kopieerapparaat met diverse papierladen en een sterke netwerkverbinding te bestellen. Hierdoor heeft u op kantoor geen problemen met printen en kopiëren. En mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan staat ons serviceteam direct voor u klaar!

Kunnen wij u verder helpen?

Het microbestelsysteem op onze homepagina geeft u de gelegenheid om de juiste printer of copier te vinden aan de hand van uw wensen. Doorloop het bestelproces, vergelijk de prijzen en bestel direct het kopieerapparaat dat bij u op kantoor past! Ons gespecialiseerde team staat bovendien voor u klaar om vragen over het kopen, huren en leasen van onze kopieermachines te beantwoorden.

Voor telefonisch contact:
085 782 2969