Gespecialiseerd in Ricoh kantoorprinters sinds 1986
Flexibele contracten
Kopen, leasen of huren
Service in de gehele Benelux
Kopieerapparaat kopen voor een scherpe prijs!

Kopieerapparaat kopen, huren of leasen?

Kopieerapparaat kopen voor een scherpe prijs? Bestel uw nieuwe of gebruikte kopieermachine bij Burocenter! Wij maken de prijzen van onze nieuwe kopieermachines voor u inzichtelijk. Ook wanneer u op zoek bent naar een gebruikt kopieerapparaat of multifunctionele copier kopen, is Burocenter B.V. de partner die u zoekt!

Eerlijke prijzen, uitstekende kwaliteit

Al sinds 1986 zijn printers, kopieerapparaten, copiers en multifunctionals onze specialiteit. Of het nu gaat om nieuwe of gereviseerde (tweedehands) kopieermachines, wij koppelen onze ervaring graag aan uw persoonlijke situatie en wensen. Ons serviceteam staat bovendien voor u klaar om eventuele storingen binnen 8 uur te verhelpen binnen de gehele Benelux. Wij vinden het ook zeer belangrijk om transparante prijzen te hanteren voor het kopen en huren van onze kopieerapparaten. U bepaalt zelf of onze aanbieding overeenkomt met de prijs die u voor ogen heeft.

Nieuwe en gebruikte kopieerapparaat

Wij verplaatsen ons graag in uw situatie. Zoekt u een multifunctioneel tweedehands kopieermachine voor op kantoor? Is uw budget geschikt voor om een nieuwe kopieerapparaat te kopen, of past een tweedehands, gereviseerde kopieermachine beter bij uw situatie? Wij leveren zowel nieuwe als gereviseerde kopieermachines! Gebruikt of nieuw, Burocenter staat voor printers met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding!

Passende kopieerapparaat kopen?

Een goed werkende printer, kopieerapparaat of multifunctional is tegenwoordig niet meer weg te denken op kantoor. Burocenter verkoopt, verhuurt en leaset daarom kopieerapparaten van het vertrouwde merk Ricoh die aansluiten bij uw kantoorbehoeften. Om de juiste keuze te maken, kunt u een filter toepassen op het papierformaat van de machine, maar ook kiezen tussen zwart-wit machines of kleurenmachines. Daarnaast kunt u uw kopieerapparaat met diverse papierladen, een sterke netwerkverbinding te bestellen of u heeft de keuze uit een A4 of A3 kopieerapparaat. Hierdoor heeft u op kantoor geen problemen met printen en kopiëren. En mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan staat ons serviceteam direct voor u klaar!

Kunnen wij u verder helpen?

Het microbestelsysteem op onze homepagina geeft u de gelegenheid om de juiste printer of kopieerapparaat te vinden met uw wensen. Doorloop het bestelproces, vergelijk de prijzen en bestel direct het kopieerapparaat dat bij u op kantoor past! Heeft u vragen over een kopieermachine kopen of leasen? Ons gespecialiseerde team staat voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Voor telefonisch contact:
085 782 2969