Gespecialiseerd in Ricoh kantoorprinters sinds 1986
Flexibele contracten
Kopen, leasen of huren
Service in de gehele Benelux
Welkom!

Focus op prijs, kwaliteit en maatwerk sinds 1986

Burocenter B.V. is sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van kopieerapparaat, printers en multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs/kwaliteitsverhouding en in onze grote ervaring met maatwerk. Wij helpen onze klanten met gedegen adviezen, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Transparantie

Bij Burocenter houden we niet van geheimzinnigheid. Wilt u bijvoorbeeld een machine bij ons huren? Dan zijn we transparant over de verkoopprijs van deze machine, waarna u zelf bepaalt of u onze huurprijs aantrekkelijk vindt. Ook garanderen we u kostenbesparingen ten opzichte van uw bestaande huurcontracten, zelfs zonder dat we hier inzage in hebben gehad. Zo werken we graag: open en duidelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Landelijke service met snelle responstijden

Service staat bij Burocenter hoog in het vaandel. Wij maken daarom gebruik van een professionele serviceorganisatie die in de gehele Benelux binnen 8 uur de storing oplost. Onze service is van hoge kwaliteit, maar is tegelijk zeer aantrekkelijk qua prijs. Sterker, we durven eigenlijk wel te zeggen dat ons servicetarief gegarandeerd het meest voordelige in de markt is!

Voor telefonisch contact:
085 782 2969