Gespecialiseerd in Ricoh kantoorprinters sinds 1986
Flexibele contracten
Kopen, leasen of huren
Service in de gehele Benelux
Printer kopen, huren of leasen?

Kantoor printer kopen, huren of leasen

Bij Burocenter kunt u niet alleen printers kopen, maar ook huren of leasen. De verhuur van printers, copiers en multifunctionals is namelijk ook één van onze specialiteiten. Al sinds 1986 zorgen wij graag dat de juiste A4- en A3 laserprinter bij u op kantoor terecht komt. Wij zijn gespecialiseerd in diverse kantoorprinters; van A4 of A3, van zwart -wit tot kopen en huren. 

Transparante prijzen

U kunt een printer voor op kantoor kopen om de werkprocessen binnen uw bedrijf te optimaliseren. Wij vinden het belangrijk dat onze prijzen glashelder zijn, zodat u de juiste keuze kunt maken. Daarom brengen wij u op graag de hoogte van de verkoopprijs en de prijs voor het huren van onze Ricoh printers en RISO printers

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een scherpe aanbieding kunnen doen voor uw nieuwe printer, maar u bepaalt zelf of u de prijs aantrekkelijk vindt! 

Op zoek naar een aantrekkelijk aanbod?

Bent u ontevreden over uw huidige huurcontract? Wij doen u graag een transparante aanbieding die uw kosten verlaagt. U ontvangt uw offerte binnen één werkdag per e-mail. Bovendien helpt ons deskundig personeel u graag met het uitkiezen van de ideale A3- of A4 printer die past bij uw wensen. U kunt ook zelf uw wensen specificeren via het speciale microbestelsysteem op de homepagina! 

Eenvoudig uw printer huren of leasen

Heeft u bij de verhuur van een kantoorprinter behoefte aan snelle én goede service? Een printer huren, maar de voordelen ervaren van een printer kopen? Onze printer verhuur heeft dezelfde service die u al van ons gewend was. Wij vinden dat dit enorm belangrijk is! Om die reden werken wij met een serviceteam dat storingen binnen 8 uur in de gehele Benelux kan oplossen. Ook op het gebied van onze service twijfelen wij niet aan onze prijs-kwaliteitverhouding!  Wilt u weten welke opties er zijn met een printer leasen of huren? Ons team staat voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en u voor 100% te adviseren in de juiste kantooroplossing. 

Nieuwe printer kopen? Of toch tweedehands?

Denkt u graag vooruit en zoekt u een scherpe aanbieding van een printer die bij uw situatie past? Dan kunt u bij Burocenter nieuwe en gebruikte printers kopen! Onze gebruikte, tweedehands printers zijn gereviseerd en kunnen worden geleverd met diverse functies. Aangezien wij graag een oplossing voor uw persoonlijke situatie vinden, is ook een printer huren of leasen mogelijk.

Ons assortiment van tweedehands printers is bovendien opgebouwd uit diverse kleuren laserprinters en zwart -wit printers. U kunt, gebruikte printers voor A4-formaten of A3- en A4-formaten kopen, zodat de werkprocessen op uw kantoor zo efficiënt mogelijk gemaakt worden.

Waarom kiezen voor printer lease?

Ook een lease van Ricoh en Riso printers behoren tot onze mogelijkheden. Het leasen van printers is bij ons niet alleen goedkoop, maar ook veilig. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat uw printer correct blijft werken. Door een printer te leasen, bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Ons serviceteam staat bovendien voor u klaar om u op snelle wijze te voorzien van hulp bij storingen.

Zoekt u ook zo'n mooie printer, maar kunt u nog niet vinden wat u zoekt? Burocenter heeft diverse modellen tot zijn beschikking. Bent u op zoek naar een A4, A3, zwart -wit of alleen kleurenprinter. Wij staan graag voor u klaar om vragen over de koop, huur of lease van onze printers te beantwoorden. Bezoek onze contactpagina en stel uw vraag!

Voor telefonisch contact:
085 782 2969