Gespecialiseerd in Ricoh kantoorprinters sinds 1986
Flexibele contracten
Kopen, leasen of huren
Service in de gehele Benelux
Printer kopen, huren of leasen?

Printer kopen, huren of leasen

Bij Burocenter kunt u niet alleen printers kopen, maar ook huren of leasen. De verhuur van printers, copiers en multifunctionals is namelijk ook één van onze specialiteiten. Al sinds 1986 zorgen wij graag dat de juiste laserprinter bij u terecht komt. 

Transparante prijzen

U kunt een printer voor op kantoor kopen om de werkprocessen binnen uw bedrijf te optimaliseren. Wij vinden het belangrijk dat onze prijzen glashelder zijn, zodat u de juiste keuze kunt maken. Daarom brengen wij u op graag de hoogte van de verkoopprijs en de prijs voor het huren van onze Ricoh printers

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een scherpe aanbieding kunnen doen, maar u bepaalt zelf of u de prijs aantrekkelijk vindt!

Op zoek naar een aantrekkelijk aanbod?

Bent u ontevreden over uw huidige huurcontract? Wij doen u graag een transparante aanbieding die uw kosten verlaagt. U ontvangt uw offerte binnen één werkdag per e-mail. Bovendien helpt ons deskundig personeel u graag met het uitkiezen van de ideale laserprinter die past bij uw wensen. U kunt ook zelf uw wensen specificeren via het speciale microbestelsysteem op de homepagina! 

Eenvoudig uw printer huren of leasen

Heeft u bij de huur van een printer behoefte aan snelle én goede service? Wij vinden dat dit enorm belangrijk is! Om die reden werken wij met een serviceteam dat storingen binnen 8 uur in de gehele Benelux kan oplossen. Ook op het gebied van onze service twijfelen wij niet aan onze prijs-kwaliteitverhouding!

Nieuwe of gebruikte printer kopen?

Denkt u graag vooruit en zoekt u een scherpe aanbieding van een printer die bij uw situatie past? Dan kunt u bij Burocenter nieuwe en gebruikte printers kopen! Onze gebruikte, tweedehands printers zijn gereviseerd en kunnen worden geleverd met diverse functies. Aangezien wij graag een oplossing voor uw persoonlijke situatie vinden, is ook een printer lease mogelijk.

Ons assortiment van printers is bovendien opgebouwd uit diverse kleurenlaserprinters en zwart-wit printers. U kunt printers voor A4-formaten of A3- en A4-formaten kopen, zodat de werkprocessen op uw kantoor zo efficiënt mogelijk gemaakt worden.

Waarom kiezen voor printer lease?

Ook een lease van Ricoh printers behoort tot onze mogelijkheden. Het leasen van printers is bij ons niet alleen goedkoop, maar ook veilig. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat uw printer correct blijft werken. Door een printer te leasen, bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Ons serviceteam staat bovendien voor u klaar om u op snelle wijze te voorzien van hulp bij storingen.

Zoekt u ook zo'n mooie printer, maar kunt u nog niet vinden wat u zoekt? Wij staan graag voor u klaar om vragen over de koop, huur of lease van onze printers te beantwoorden. Bezoek onze contactpagina en stel uw vraag!

Voor telefonisch contact:
085 782 2969